Garmin hibajelzések és fejlesztési ötletek csoportosan

Miről is van szó? A Garmin eszközök nem tökéletesek, vannak hibáik, nekünk meg egy csomó ötletünk, amivel okosabbá lehetne tenni a készülékeket, többnyire viszonylag egyszerű megoldásokkal egész sokat el lehetne érni.

Mit szeretnénk? Az aktuális lista megtekinthető, letölthető magyarul és angolul is, az utóbbi szöveget fogjuk elküldeni. Várjuk az észrevételeket, javításokat. A szövegek utolsó módosítása: 2006.12.06 18:10

Miért csoportosan? Mert a tapasztalat szerint a Garmin lassan válaszol, ha válaszol egyáltalán, és akkor is csak egy szoksásos sablonszöveget. Legjobb esetben húznak egy strigulát, hogy még egy vevő kérte ezt és ezt a funkciót. Rosszabb esetben letagadják a problémát vagy megoldhatatlannak nevezik.

Mit tehetsz? Csatlakozz a kérésekhez, átadjuk a Garminnak egyben az egészet. Az alábbi űrlapon azokat az adatokat kérjük, amelyeket a Garmin ügyfélszolgálata is kér, megerősítésül még a serial number mellé a unit id-t is, mert ezeket a számokat sokszor úgyis felcserélik. Eddig 51 db adatlapot rögzítettünk.

Neved *
E-mailcímed *
geocaching.hu/turistautak.hu felhasználóneved
Telefonszám
Cím
Település
Irányítószám
Garmin GPS-ed típusa * jelenleg csak "outdoor and fitness" típusokat várunk
Sorozatszám * ez papíron van (a doboz a vonalkódos matricájáról, illetve a készülékről, elemtartóból)
Unit ID * ez nincs papíron (rendszerinformáció, vagy kiolvassa a MapSource is)
Szoftververzió rendszerinformációból kiolvasható, 0.00 formátumú
Megjegyzés
* kötelező mezők
Megjegyzések:
  • Az adatbázisban az elsődleges kulcs a sorozatszám+unit id, a tárolás a meglevő párokat felülírja, így ugyanazt a párost többször csak akkor érdemes elküldeni, ha valami egyéb adat változott, hiszen új sor nem lesz belőle.
  • eTrex (kissárga) készülékeken nincs sorozatszám, viszont az itteni nyilvántartás megköveteli, írd be helyette mondjuk a telefonszámodat.

Utolsó frissítés: 2006.12.05
Ugrás a kezdőlapra
Kolesár András gps@kolesar.hu